Ambachtelijke bakker Almelo

Het lekkerste brood, dagelijks vers gebakken

Die heerlijke geur van versgebakken brood, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom bakken wij al jarenlang onze broden met liefde en vakmanschap. Elke dag weer, altijd vers. Wilt u ook genieten van zo’n heerlijk ambachtelijk brood? Loop binnen in de winkel of plaats uw bestelling.
 

De ambachtelijke broden van De Gilde Bakker

De klassieke tijgerbroden, volkoren- en meergranenbroden liggen elke dag vers uit de oven bij ons in de schappen. Maar ook de bijzondere Twents Trots, authentieke desembroden en Bourgondische vloerbroden: u vindt ze allemaal in de manden van De Gilde Bakker. Helemaal nieuw: onze speltbroden met hele korrel en superlekkere haverbroden. Heerlijke smaken en hartstikke gezond. Stuk voor stuk komen die broden uit onze eigen oven. Al die lekkere broden zijn met de hand gemaakt, zonder onnodige kunstmatige toevoegingen. Dat proeft u meteen!

Een Almelose stoet, wat is dat?

Het voordeel van onze handgemaakte broden? Dat we ook zelf recepten kunnen bedenken. Zo vindt u bij De Gilde Bakker uit Almelo dit typisch Twentse brood: de Almelose stoet, een heerlijk meergranenbrood. Alleen hier verkijgbaar.
 

Bestel alvast uw stoet